Fekete Gólya Pihenőház - GEMENC

9,000.00 Ft
Published date: Május 6, 2023
  • Lakhely: Baja Dunafürdő, Baja, Vidék, Magyarország
A Fekete Gólya Pihenőház összesen 7 db szobával várja a vendégeit.
A főépületben 5 db, 3 ágyas szoba található. A szobák 2+1 személyesek.

A főépület nagyon jól felszerelt közös konyhával-étkezővel, társalgóval rendelkezik. WIFI, TV áll a vendégek rendelkezésére. Kisgyermekek részére etetőszékkel, babaággyal is rendelkezünk. A főépület bejáratánál található óriási terasz tökéletes választás a reggelihez, kávézáshoz, esti borozáshoz, beszélgetésekhez.

A 2 db WC és a 2 db tusolóval felszerelt fürdőszoba közös használatú. A ház közösségi terei klímával felszereltek. Télen a meleget elektromos radiátorok és fűtő klíma biztosítják, de nem csak hangulatos, hanem fantasztikus meleget is ad, ha a fatüzelésű kandallókba is begyújtunk.
A pihenőház hatalmas kertjében áll a két külön bejáratú szobával rendelkező kerti ház. Ebben 2 db különálló, fűthető, légkondícionált, 5-5 ágyas szoba található, melyek elektromos radiátorokkal és klímával felszereltek.

A keri ház szobáit választó vendégek részére a kert szintjén, a főépület földszintjén található a 3 db teljesen szeparált tusolóval felszerelt fürdő, és a 2 db WC.
ÚJDONSÁG!
MÁR MŰKÖDIK vadonat új 6 személyes pezsgőfürdőnk!!!
Júniusban jön a szuper, 8x4 méters medencénk!
Vendégeink rendelkezésére áll a 2 db nyitott nyárikonyha. Ezekben a beépített bográcsozó és grillpult mellett, gázsparhelt, mosogató és hatalmas pult szolgálja a napi konyhai tevékenységeket.

Megépült a kertben két, fedett étkező és kerti/nyári konyha, gáztűzhellyel, grillezési és bográcsozási lehetőséggel, valamint 2-2 mosogatóval. A főépület előtt álló konyhához kemence is épült, melyben vendégeink igénye szerint készítünk ízletes, tájjellegű finomságokat.

Ez a két fedett kerti konyha váltja fel a korábbi szűkös kemping konyhát!!

Hatalmas udvarunkon öreg tölgyfák árnyéka, szaletli, kerti hintaágyak, fapadok, faasztalok, mászóka, hinta, csúszda biztosítja a kellemes pihenést.
Lehetőség van kertünkben bográcsozásra, grillezésre, szalonnasütésre, kemencézésre, hintázásra szaladgálásra, tollasozásra, pingpongra és…

Kemencénkben megrendelésre kemencés lakomát készítünk!
A Fekete Gólya Pihenőházban, kerékpárokat, kajakokat és kenukat is lehet bérelni.

Vezetett túrákat szervezünk, ahol bejárjuk a gemenci erdő legszebb részeit, bemutatjuk vízről, kerékpárról, vagy gyalogosan a számunkra legszebb helyeket.

Elkalandozunk a legjobb strandra, tábortüzet gyújtunk a parton és megkóstoljuk Bácska valódi ízeit.